Kontaktiraj nas
Mobilni: + 86-13475441410
Mobilni: + 86-15505426495
Email: sales@yglgm.net
Tel: + 86-532-85235991
Faks: + 86-532-85235991
Web stranica: www.yglgm.net
Adresa: selo North Ducun, Jiaoxi grad, Jiaozhou županije, Qingdao City, Shandong Province, Kina
Dom > Novosti > Sadržaj
Najvažnija stvar kako automatizirati, Roboticize ili povećati... Je ljudi
Feb 26, 2018

Tempo tehnoloških promjena ubrzava po stopi koja je bez presedana u ljudskoj povijesti. Nove tehnologije, novi oblici i nove platforme komunikacije su u nastajanju, u nekim slučajevima brže nego tvrtke mogu procijeniti i provesti ih. Wall Street Journal istakao je telefon 75 godina do 50 milijuna korisnika, dok u 2009 igra app Angry Birds učinio istu stvar za 35 dana.

2016., Pokemon idi, koji je pokazao i praktične primjene i prihvaćanja rasprostranjen potrošačkih proširena stvarnost, uzeo samo 19 dana do tog broja. Do kraja te godine, to je bio koje preuzima 500 milijuna korisnika, oko 180 milijuna više od ukupne US populacije.

Budući da to vrijeme povećani stvarnost je otišao iz u suštini niša tehnologija poznata mnogim technophiles stvarnu implementaciju za neke i očekivane potrebe na više rezultate.

Umjetna inteligencija, glas i prepoznavanje lica i robotika se razvijaju u brzom tempu da čitaš ovo vide korištenja robotskog referenti prodaje neka vrsta unutar vašeg života. Gotovo sigurno ste naišli on-line kolega — na porazgovarati se.

Sigurno postoje financijske i operativne prednosti za preostale tehnološki trenutne, čak i sječivo, i to je u gotovo svakom nameštaja i proizvođača u interesu za pomicanje proaktivno ovom putu.

Međutim, u isto vrijeme je važno imati na umu da je svrha ove tehnologije je unaprijediti i poboljšati život i/ili shopping iskustvo za krajnjeg kupca, koji do daljnjega će biti ljudsko biće.

Prečesto kad tehnološka provedba započeti oni imaju za cilj postizanje unutarnje ciljeve, proces ili radne snage racionalizacija, smanjenje troškova, postizanje skala po nižoj cijeni. To su sve vrijedno ciljeve sve dok ne dođu na trošak kupca.

Uzmi kao primjer sveprisutni automatiziran govorne poruke sustava. Koliko vas se izgubio u naizgled beskrajan niz pitanja, upite i izbornik izbora samo za baciti svoje ruke i objesite. Ironično, to je sada korde korist reklamirati žive ljudske pomoći.

Kao što premjestiti neumoljivo putem ikada ekspandirati tehnološke sofisticiranosti vrijedi Pauziranje povremeno procijeniti utjecaj tih "poboljšanja" iz perspektive korisnika. Ste dodali razinu udobnosti ili kompliciran proces? Ako ste hvatanje više informacija, koristite ga pomažu ili smetati? Da li se kupac pogled isto kao i ti?

Svrha tehnologije je da služi ljudima a ne obrnuto... barem za sada