Kontaktiraj nas
Mobilni: + 86-13475441410
Mobilni: + 86-15505426495
Email: sales@yglgm.net
Tel: + 86-532-85235991
Faks: + 86-532-85235991
Web stranica: www.yglgm.net
Adresa: selo North Ducun, Jiaoxi grad, Jiaozhou županije, Qingdao City, Shandong Province, Kina
Dom > Novosti > Sadržaj
Neke stavke o izboru kreveta
Jun 14, 2017

Trošili smo jednu trećinu naših života u krevetu, stoga je u matičnom životu odabrati ugodan krevet veoma važan, jer izbor kreveta često ne znamo kako učiniti, zapravo u svakodnevnom životu možemo Sumiraju neko iskustvo, oni pripadaju mekim uglovima aspekata kompanije za dekoraciju neće elaborirati. Kako odabrati ugodan krevet?

1. Osnova kreveta

Tajna dobrog kreveta leži u krevetu, pa kako prepoznati prednosti i slabosti kreveta? Prvo što treba primetiti je kvalitet ploče, podignuti dušek, videćemo drveni krevet, ako je ploča tanka ploča, a ne višeslojna, kvaliteta kreveta očigledno nije visoka, sa višeslojnom pločom i Čelične žičane opruge od kreveta, sa debelom teksturom bez buke, pripadaju kvalitetu kreveta.

2, sigurnost dušeka, izdržljiv krevet Fondacija ne može u potpunosti garantovati udoban spavanje, samo bračni ležaj i dušek vrlo dobra kombinacija, kako bi se napravio najodržavniji krevet i najbolji način za odmor, odabrati dušek treba obratiti pažnju na sljedeće dvije tačke :

A, elastična tvrdoća: navike svakog spavanja su različite, stoga su meki i kruti zahtevi za dušek različiti, dobar krevet sa promjenama položaja u snu i automatsko prilagođavanje elastičnosti, tako da u kupovini, u skladu s navikama u spavanju, u različitim Položaji koji pokušavaju da laže, ako se svi mogu osećati ugodno, postići najbolje uslove za spavanje.

B, Veličina: Dužina i širina dušeka su dovoljni, jer svi spavaju će se prevrnuti, ostavljajući dovoljno prostora ljudima da flipuju. Duljina dušeka sa ličnom visinom najmanje plus 15 podeljena je na odgovarajuće, rezerviše prostor za jastuke, smanjuje pritisak spavanja, visinu osobe preporučeno za kupovinu dugačkog dušeka.