Kontaktiraj nas
Mobilni: + 86-13475441410
Mobilni: + 86-15505426495
Email: sales@yglgm.net
Tel: + 86-532-85235991
Faks: + 86-532-85235991
Web stranica: www.yglgm.net
Adresa: selo North Ducun, Jiaoxi grad, Jiaozhou županije, Qingdao City, Shandong Province, Kina
Dom > Novosti > Sadržaj
Da li je industrija namještaja spremna za polijetanje 2018?
Dec 22, 2017

Da li je industrija namještaja spremna za polijetanje 2018?

Svi su osnovni elementi koji predvide rast prodaje u industriji nameštaja.

Stambena aktivnost pozitivna? Proveri.

Potrošačko povjerenje jako? Proveri.

Nezaposlenost niska? Dvostruka provjera.

Demografija formiranja domaćinstva raste? Proveri.

Imajući sve to u vidu 2018. trebalo bi da bude dobra godina?

Ne tako brzo. Sve te stvari su u suštini bile tačne 2017. godine, ipak, u zavisnosti od toga koga tražite, reči koje ćete verovatno čuti ove godine su "razočaravajuće", "borbe", "ravne". Prema proceni Furniture Today-a, da bude donekle konzervativan, industrija će završiti 2017. godine nešto više od 3%. U teškoj ekonomiji to bi se moglo smatrati pobedom. Osim što nema ničega što bi predložilo da je to teška ekonomija; ustvari upravo suprotno. Ipak, prodaja velikih karata, a ne samo nameštaja, nastavlja da se dovodi u pitanje.

Postoje faktori koji mogu pozitivno uticati na aktivnosti prodaje, uglavnom u dijelovima zemlje pogođene različitim elementarnim nepogodama, koji služe da se potrošači vrate na tržište. Međutim, za ostatak zemlje ostaju pitanja o tome šta će preduzeti kako bi potrošači mogli da rade sa svojim diskrecionim dolarima.

A odgovor za 2018.godinu verovatno će biti sasvim isti kao u 2017. godini - naporan rad, sve veći udio glasa i neizbježna posvećenost isporučivanju funkcionalnog i estetski jedinstvenog proizvoda. Uparite ovo sa iskustvom u prodavnici vrednom isključivanja računara, ulaska u automobil i vožnje do prodavnice, a počinjete da shvatite sve ono što ide u uspješnost u današnjem konkurentskom maloprodajnom okruženju.

A to čak ne uključuje i digitalni deo iskustva, koji je bolje uskladio sa onim u prodavnici.

Ako sve ovo zvuči nemoguće, uzmi srce - nije. U stvari postoje trgovci na malo koji dostavljaju najviše i, u mnogim slučajevima, sve ovo, i pogodite šta? Oni prevazilaze industriju.

Uzmite RH čiji model članstva i dizajnerske galerije koje nude hranu i piće na prodaju pomerili su prodavca na 7% u istom periodu u poslednjem kvartalu.

Posle izazovnog 2016. godine stavljanjem komada na mesto da poremeti sopstveni model, RH se snažno oporavio i izgleda dobro pozicioniran da isporuči iznad prosječnog rasta u 2018. godini. I nije samo. Postoje mnogi, mada niži profili, trgovci na malo koji su pronalazili svoje sopstvene staze do uspeha.

Razlika je u tome što se više ne oslanjaju na tradicionalne poslovne vozače ili čak na svoje tradicionalne metode da raste svoj posao. Izlaze iz svojih zona udobnosti, probaju nove stvari, testiraju, ne uspevaju i pokušavaju ponovo.

Nema sumnje da 2018. godine ima sve elemente da bude dobra godina za industriju nameštaja. I to će biti, za one koji to čine.