Kontaktiraj nas
Mobilni: + 86-13475441410
Mobilni: + 86-15505426495
Email: sales@yglgm.net
Tel: + 86-532-85235991
Faks: + 86-532-85235991
Web stranica: www.yglgm.net
Adresa: selo North Ducun, Jiaoxi grad, Jiaozhou županije, Qingdao City, Shandong Province, Kina
Dom > Novosti > Sadržaj
HPU nagrada Peterson stipendija
Nov 14, 2017

Nameštaj danas Osoblje , 14. novembar 2017

GH POINT - studenti High Point univerziteta Lauren Sanchez, stariji menadžer u prodaji sa koncentracijom u namještaju s vizuelnim maloprodajnim maloljetnikom, nagrađen je za stipendiju Bill i Bonnie Peterson za drugu godinu za redom.

lauren sanchez Lauren Sanchez

HIGH POINT - studenti High Point univerziteta Lauren Sanchez, stariji menadžer u prodaji sa koncentracijom u namještaju sa maloletnim maloletnim maloletnikom, nagrađen je stipendijom Bill i Bonnie Peterson za stipendiju drugu godinu za redom.


Stipendija se dodeljuje studentima u HPU Školi za umjetnost i dizajn koji studiraju vizuelnu trgovinu ili dizajn enterijera i planiraju nastaviti karijeru u industriji kućnog namještaja

Osnovana 2001. godine, stipendija je nazvana za Bill Peterson, soustanovitelj Furniture Today, i njegova supruga Bonnie. Peterson je bio visoko cenjen zbog svog integriteta, razumevanja industrije kućnog nameštaja i doprinosa kroz novinarstvo. Tokom svoje karijere, dobio je dosta priznanja u industriji, uključujući nagradu Stub nagrade za industriju, nagradu za novinarsku nagradu za pohvale domaćih kuća i uvedenu u Hall of Fame Furniture Writers.


Sanchez, rođen u Silver Springu, od nedavno je zaposlen kao turistički predstavnik dizajnera namještaja Rene Cazares.

"HPU mi je pružio najbolje resurse za koje bi student mogao da traži uspeh", rekao je Sančez. "Dala mi je priliku da se povezem s radom na tržištu namještaja. ... Ova stipendija je blagoslov koji pokazuje da se moj težak rad i upornost isplaćuju. Tako sam zahvalan donatorima koji velikodušno podržavaju studente poput mene. "