Kontaktiraj nas
Mobilni: + 86-13475441410
Mobilni: + 86-15505426495
Email: sales@yglgm.net
Tel: + 86-532-85235991
Faks: + 86-532-85235991
Web stranica: www.yglgm.net
Adresa: selo North Ducun, Jiaoxi grad, Jiaozhou županije, Qingdao City, Shandong Province, Kina
Dom > Novosti > Sadržaj
7 razloga zbog kojih Conn predviđa bolje dane u svojim prodavnicama
Apr 07, 2018

Kada je The Woodlands, u Teksasu, Conn objavio fiskalnu četvrtu i celokupnu godinu ranije ove nedelje, vijest je saznala da je četvrta četvrtina prodaja iste trgovine bila s 8%, a očekivanja bi bili sa još 3% do 5% u prvom kvartalu. Na zalihama je došlo do hitova.

Međutim, predsednik, predsednik i generalni direktor Norman Miller dodao je da je prodavač namještaja, elektronike i uređaja takođe završio godinu sa rekordnim maloprodajnim maržama i ponudio nekoliko razloga zašto Conn vidi bolja vremena za maloprodajnu stranu ovog kreditno orijentisanog posla. Evo nekoliko oduzimanja konferencijskog poziva:

Isti prodajni magazin će biti u sljedećem kvartalu, ali ... Trend je dobar. Prodaja u istoj prodavnici u februaru bila je niža za 7,7%. Mart je pao za 3,2%. Sa kompanijom koja vodi za smanjenje od 3% do 5% u fiskalnom prvom kvartalu, srednji raspon implicira smanjenje od samo 1% za april.

Konvova kreditna slika se stabilizirala i osvijetla . Prihodi od kreditnog segmenta porasli su za 12,1%. Kreditno rast kompanije dostigao je najviši nivo u roku od tri godine. Prihod od kamata se povećava po višim kamatama koje se naplaćuju, a naplaćeni su dugovi za loše dugove. Kako je trgovac promenio i pooštrio standarde zajmova za zajmove u poslednje dve godine da bi došao do ovog boljeg mesta, zadovoljio ga je usporavanjem prodaje. Bolji kreditni paket je na mestu i pod kontrolom; sada Conn može pomjeriti više fokusa na rast voznje na malo.

Očekuje da će reći "da" više kandidata za kreditiranje . Tokom prošle fiskalne godine oko 1.3 miliona ljudi popunilo je zahtev za finansiranje Kona. Maloprodaja je odobrila oko 700.000, dok se preostalih 600.000 nije kvalifikovalo.

"S obzirom da je mandat i iskustvo našeg kreditnog tima porasli i učinak kreditnog segmenta nastavlja da se poboljšava, njihov fokus može sada da se razvije do pronalaženja inkrementalnih prodajnih mogućnosti unutar 600.000 aplikanata koji su Conn smanjeni", rekao je Miller. To je sve postupno poslovanje.

Takođe, tih 1,3 miliona kreditnih aplikanata bilo je više od 22 miliona posetilaca u Connovim prodavnicama ili na vebsajtu. Ako prodavac može da vozi od 1% do 2% više aplikacija iz iste vrste saobraćaja ove godine, to je još 400,000 ili aplikanata (povećanje od 35%) koje potencijalno može prodati.

I radi na nekim stvarima da bi već već odobreni potrošači mogli kupiti . Nazad na 700.000 aplikanata koji su odobreni za kredit na sekundu. Miller je rekao da ih je 300.000 zavrljilo da nisu koristile nijednu liniju, a većina od gotovo 400.000 kupaca koji su koristili kreditnu ponudu kompanije koristili su manje od polovine onih za koje su odobreni. To je još jedna prilika za rast prodaje sa boljim izvršenjem na malo, rekao je,

Na pozivu, Miller je rekao da postoje "višestruki programi u toku" kako bi bolje konektovane potrošačke veze. "To uključuje optimizaciju naše strategije za trgovinu, poboljšanje saradnje i olakšavanje korisnicima da interakciju s nama." Trgovac je takođe angažovao potpredsednika o iskustvu kupaca "da bi se oduševljala prednost, lojalnost i zagovaranje naših kupaca."

Conn veruje da ove strategije za poboljšanje izvršavanja na malo mogu na kraju dovesti do niske jednocifrene prodajne dobiti od iste prodaje, rekao je on.

Završen je prelazak na novi partner za lizing-vlastiti partner . A taj posao dobija paru. Neki od četvrtih kvartala u istom prodajnom padu prodaje pripisani su Connovoj tranziciji iz Acceptance Now-a (rent-A-Center division) i Progressive Leasing (Aaronova podjela). Miller je rekao da je Conn morao da kruži snažnu prodaju AcceptanceNow iz prethodnog četvrtog kvartala "dok su pokušavali da zadrže naš posao dok smo istraživali alternativne partnere", tako da je komplikovano teško odgovarati.

Sve je lakše odavde. A pošto je Connova puna tranzicija u Progressive u maju 2017. godine, prodaja u okviru programa porasla je svake četvrtine ", a mi smo već veći od istorijskog prosjeka koji smo doživjeli kod našeg bivšeg partnera", rekao je on.

Ovo takođe treba da pomogne Conn-u da uhvati neke od kredita koji nije mogao da se zatvori. Miller je napomenuo da je veliki broj onih odobrenih potrošača koji nisu završili kupovinu prošle godine suočili se sa visokim isplatama zbog svoje kreditne pozadine i nisu mogli priuštiti da polože novac.

"Dakle, to je ponovo izvršenje maloprodaje", rekao je on, "da ih premesti potencijalno u progresivnu ponudu koja je samo 59 dolara." Iako je stopa finansiranja viša nego što bi bila pod konvencionalnim finansiranjem Kona, "prevazilazi ta prepreka kupac možda neće imati 10% do 20% novca iz džepa da bi izvršio tu kupovinu ", rekao je on.

"S obzirom da se naš odnos sa Progressive nastavlja produbljivati, očekujemo da iznajmimo sopstvenu prodaju radi produžavanja do najmanje 10% prodaje proizvoda", dodao je Miller, koji bi u četvrtom kvartalu porastao sa 6,5%.

Fokus se nastavlja na kategoriju nameštaja i posteljine sa višeg marža . U četvrtom kvartalu, Connova bruto marža od 40,1% premašila je očekivanja. Iako je trgovac upozorio da očekuje istu veličinu rasta margine koju doživljava prošle godine, postoji prostor za proširenje "naročito zato što naš mešavina nameštaja i dušeka nastavlja da raste", rekao je Miller.

Namještaj i posteljina su u četvrtom kvartalu predstavljali 35,3% prodaje proizvoda. To je poraslo sa 28,1% od ukupno pre samo tri godine, a glavni finansijski službenik Lee Wright rekao je da Conn veruje da je njegov "dugoročni cilj 45% prodaje maloprodajnih proizvoda iz kategorije nameštaja i dušeka ostvariv".

Nazad u režimu rasta . Conn je usporio ekspanziju dok je dobila kreditnu kuću. Novi plan za širenje prodavnice poziva na pet do devet novih lokacija ove fiskalne godine - sve na postojećem državnom tržištu ", koje imaju koristi od većih kamatnih stopa i podržavaju naša trenutna infrastruktura, omogućavajući Connu da povećava fiksne troškove skladištenja", rekao je Miller. To uključuje i prodavnice koje su već otvorene u Killeen i San Marco u Teksasu u prvoj četvrtini.