Kontaktiraj nas
Mobilni: + 86-13475441410
Mobilni: + 86-15505426495
Email: sales@yglgm.net
Tel: + 86-532-85235991
Faks: + 86-532-85235991
Web stranica: www.yglgm.net
Adresa: selo North Ducun, Jiaoxi grad, Jiaozhou županije, Qingdao City, Shandong Province, Kina
Dom > Izložba > Sadržaj
Nekoliko aspekata održavanja posteljine
Jun 14, 2017

Kako održavati krevet na koži Prvi korak: nakon postavljanja kreveta ne pomerajte se često, jačina upotrebe ne bi sve dovela do oštećenja stereotipova kožnog ležaja, što bi dovelo do deformacije dušeka. Postavite mesto da ne izaberete na direktnom sunčevom zračenju, dugoročna izloženost suncu do korteksa će uzrokovati ozbiljno brijanje korteksa, čime se smanjuje životni sloj kože.

Kako održavati kožni krevet Drugi korak: čišćenje zdravlja može koristiti prašinu za prašinu. Da bi krevet bio čist, izbegavajte ulje ili ulje za nokte i ostale loše sveže mrlje ostanite na krevetu, ali i da biste izbegli oštre rezove u koži, najbolje je da se ne oslanjate na pušačicu, cigarete koje lako oštriju lošu kožu.

Kako održavati kožni krevet Treći korak: redovno čišćenje kožnog kreveta je najbolje za četvrtinu (takođe se može upravljati prema stvarnoj situaciji). U čišćenju tečnosti na krevetu ne možete koristiti vodu, direktno sa upijajućim relativno jakim tkaninom ili papirnim peškirima da bi se očistili, a zatim koristite ventilatorski duh na suvom, ne bi trebalo koristiti vrući zrak.


Par: Kako održavati kožni krevet

Sljedeći: Šta mislite o čišćenju dušeka?