Kontaktiraj nas
Mobilni: + 86-13475441410
Mobilni: + 86-15505426495
Email: sales@yglgm.net
Tel: + 86-532-85235991
Faks: + 86-532-85235991
Web stranica: www.yglgm.net
Adresa: selo North Ducun, Jiaoxi grad, Jiaozhou županije, Qingdao City, Shandong Province, Kina
Dom > Izložba > Sadržaj
Plastični filmovi od madraca moraju biti otcepljeni, ne dozvolite da oštete zdravlje
Jun 14, 2017

Mnogi ljudi misle da novi dušek ne uklanja plastični film, može napraviti duži trag kao novi, zapravo je taj koncept pogrešan. To neće samo skratiti život dušeka, učiniti dušek neprijatnim, već i oštećenjem ljudskog zdravlja!

Zašto film mora biti otcepljen? Danas neka Cova daju svima da popularizuju znanje.

Film dušeka se koristi samo za pakovanje.

Film od sloja dušeka je samo zaštitna folija spoljašnjeg pakovanja, uloga je zaštita dušeka pre nego što prodaja ili transportni proces ne budu prljavi. Ali prilikom kupovine kuće potrebno je otpisati na vreme, kako bi se koristio proces izvorne zdravstvene zaštite.

Bez skidanja plastične folije, dušek ne može poslati vlagu u vazduh.

Membrana dušeka može biti prozračna, vlaga koja se emituje iz tela, vrući vazduh može biti usisan od dušeka, a dušek će moći emitovati vlagu u atmosferu dok ne spavate.

Bez skidanja plastične folije, dušek će biti lako plesan.

Ako ne skidate film dušeka, ne možete da dišete i usisavate vode, spavate dugo vremena, krevet će imati vlažno osećanje. I dušek jer se ne može prozračiti, biće vrlo jednostavno oblikovati, uzgajivati bakterije i grinje, dugoročna vlaga će učiniti vaš dušek unutrašnjom strukturom rđe, rolna će potresati.

Nemojte rušiti plastični film, uticati na ljudski san

Prema stručnjacima, ljudsko telo će biti oko noći kroz znojne žlezde, kao što je ispuštanje jednog litra vode, ako dušek na plastičnom filmu spava, vlaga se neće raspustiti, već će se prikačiti na mat i listu , Pokrivaju ljudsko telo, čine ljude neprijatnim, spavanje povećava broj puta, utiče na kvalitet spavanja.

Bez skidanja plastične folije, dušek ne diše.

Ako pogledate pažljivo, videćete da mnogi madrac ima tri ili četiri rupe u bočnim stranama, koje su otvori. Zašto proizvođači dizajniraju takve rupe na dušekima? Nesumnjivo je iz razmatranja kvalitete ljudskog tijela za spavanje, ako potrošač čak ni plastična folija ne ruši riječi, uzaludne proizvođače muči.


Par: Da li je normalno imati miris u kožnom krevetu?

Sljedeći: Malo poznavanje korištenja dušeka