Kontaktiraj nas
Mobilni: + 86-13475441410
Mobilni: + 86-15505426495
Email: sales@yglgm.net
Tel: + 86-532-85235991
Faks: + 86-532-85235991
Web stranica: www.yglgm.net
Adresa: selo North Ducun, Jiaoxi grad, Jiaozhou županije, Qingdao City, Shandong Province, Kina
Dom > Izložba > Sadržaj
Kako odabrati pravi kožni krevet
Jun 14, 2017

Prvo, izbor potrošačkog zadovoljstva ili poprodajnih usluga pouzdanog domaćeg tržišta. Kupovina u Taobao će naći neke prodavce sa visokim kreditnim rejtingom.

Drugo, počnimo sa pričom o klasifikaciji kožnog korteksa. Takozvana koža je što obično kažemo da se krava, prema tipu, može podijeliti na: Buffalo i kožu kože, dnevna volumen izdržljivosti kože, žilavost je vrlo visoka, tako da krevet koji uglavnom ima žutu kravu. Prema korteksu može se podijeliti na: domaću kravu i uvezenu kožu, domaću kožu podeljen je na: prvi sloj kože i dva sloja kože. Zatim, detaljno upoznajemo razliku između kožne kože i kože iz uvoza?

Često kupci kupuju krevet, pitat će kako će krevet imati smrad? U trenutku kupovine, neko će pitati da li krevet smrdi. Zapravo, svaki pravi kožni krevet imaće ukus, bez ukusa, definitivno nije kožni krevet. To nije teži miris, korteks super dobro? Ovo je upravo suprotna, domaća koža, naročito domaća dvoslojna koža, smrad krevet je veoma težak i veoma stari, ostri, ako boju ukusu osjetljivijeg ljudi, miris će se malo osjetiti. Ozbiljan će učiniti nemogućim da spavate, uzrokuju respiratorne bolesti i tako dalje, ovaj krevet će biti neverovatan. Miris uvezene kravlje je lagano, ne pikantan, smrdljiv nakon otvaranja paketa, tri, četiri dana polako će se oslabiti, izbledeti. Vi prijatelji prijatelji da biste izabrali krevet, možete koristiti nos da biste pokušali Oh ~!


Par: Cijena kreveta

Sljedeći: Kakav krevet je pogodan za vas.